Kontakt

Logga in
Inova Assistans

Samordnare - en personlig arbetsledare i assistansen

En viktig roll i vårt team är våra samordnare, som är en central del av vårt stödsystem för att säkerställa att du som kund får den bästa möjliga assistansen.

Våra samordnare är erfarna och kunniga yrkespersoner som ansvarar för att koordinera och organisera den personliga assistansen för våra kunder.

En av de viktigaste uppgifterna för våra samordnare är att säkerställa att du får en individuellt anpassad assistans enligt dina behov och önskemål. De arbetar tillsammans med dig och ditt nätverk för att utforma en personlig assistansplan som är skräddarsydd för att möta dina unika krav och önskemål. Det kan inkludera att hjälpa dig att rekrytera och utbilda dina assistenter, planera och schemalägga assistanstider, och följa upp på att assistansen utförs på ett professionellt sätt.

De fungerar som en länk mellan dig som kund, dina assistenter och övriga aktörer involverade i din assistans, såsom myndigheter och andra vårdgivare. Samordnarna är experter på att navigera i den komplexa lagstiftningen och de administrativa processerna kring personlig assistans, vilket underlättar för dig som kund att få det stöd du behöver.

Våra samordnare är också ditt stöd när det gäller att hantera kommunikation och samarbete med andra aktörer. De kan hjälpa dig att kommunicera med myndigheter, ansöka om ersättning och bistå med dokumentation och rapportering. De fungerar också som en kontaktpunkt för dina assistenter och kan hjälpa till med att lösa eventuella utmaningar eller konflikter som kan uppstå i assistansarbetet.

Vi värdesätter relationerna och förtroendet mellan våra kunder och samordnarna. Våra samordnare är lyhörda för dina behov och önskemål och arbetar för att skapa en personlig och professionell relation med dig som kund. De finns där för att stödja dig i ditt dagliga liv och se till att du får den bästa möjliga assistansen som möjliggör din självständighet och livskvalitet.

Inova Assistans Logo
helena
helena

Helena är vår AI-chatbot på Inova Assistance. Hon är tillgänglig 24/7 för att svara på frågor och ge information.

Hej! Jag heter Helena, och är en medarbetare på Inova Assistans. Hur kan jag hjälpa dig idag? Fråga gärna mig om allt möjligt! 😄